Deze serie aanhangwagens heeft een robuuste aluminium constructie en is uitgevoerd in een modern strak design. De aanhangwagens zijn speciaal ontwikkeld voor de consumentenmarkt met zijn veelzijdige gebruikerseisen. Het lichte eigen gewicht, de bindogen, het neuswiel, de veersluitingen… allemaal zaken die u het gebruik van de aanhangwagen zeer gemakkelijk maken.

Een goed ontwikkelde productiemethode en optimale gebruikmaking van automatiseringstechnieken maken het Anssems mogelijk om de aanhangwagens aan te kunnen bieden voor een uniek lage prijs!

De GT is ook verkrijgbaar met een aluminium opbouw. Deze is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor meer informatie kunt u de folder downloaden.

Het deksel scharniert naar boven. Zo heeft u veel ruimte om te laden, maar is de aanhangwagen toch laag achter de auto. Ook is in de aanhangwagen een handig bindsysteem gemonteerd zodat u alles goed kunt vastbinden.

Verschillende uitvoeringen
Om aan ieders wensen te voldoen zijn de aanhangwagens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor meer informatie hierover kunt u kijken bij specificaties.

Opties
Bovendien zijn alle uitvoeringen binnen deze serie uit te breiden met een tal van opties. Door de montage van een deksel, voorrek, reling, opzetborden, vlakzeil of huif zijn de aanhangwagens werkelijk voor alle doeleinden geschikt.

Deksel
Door de montage van een deksel, kunt u de aanhangwagen prima gebruiken als bagagewagen of voor uw hobby. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld als installatiebedrijf, montagebedrijf of schildersbedrijf uw spullen droog en afgesloten wilt vervoeren is de aanhangwagen met deksel daarvoor prima geschikt.

Voorrek
Bij elk model uit deze serie kunt u een voorrek monteren. Het stalen voorrek heeft een hoogte van 46 cm.

Reling
Er zijn twee soorten relingen verkrijgbaar. Een aluminium of een stalen reling.

Aluminium reling
De aluminium reling wordt op vier zijden gemonteerd. Uiteraard is het ook nog mogelijk om een voorrek erbij te monteren.

Stalen reling
De stalen reling word op twee zijden gemonteerd. Ook hier is het mogelijk om er ook een voorrek bij te monteren.

Opzetborden
Een andere accessoire voor deze aanhangwagens zijn de opzetborden. Hierdoor krijgt de aanhangwagen een laadbak van 65 cm hoog. Dit is handig voor het vervoeren van bijvoorbeeld tuinafval, kachelhout, enz.

Vlakzeil
De standaardkleur van het zeil is blauw, maar natuurlijk kunt u ze ook in andere kleuren bestellen. Vraag ernaar bij uw dealer. Het vlakzeil is tevens te monteren wanneer u de opzetborden gebruikt.

Huif
De standaardkleur van de huif is blauw, natuurlijk kunt u ze ook in andere kleuren bestellen.

Klik hier voor foto's