Bij de ontwikkeling van de multitransporters is gebruik gemaakt van geavanceerde technieken en zijn ze uitvoerig getest, onder meer op een testbaan en een zogenoemde rollenbank. Zo zijn wij er zeker van dat u veilig de weg op kunt.

Klik hier voor de modellen

Stabiliteit
De multitransporter heeft als basis een volledig gelast stalen chassis. De dissel is ook aan het chassis gelast waardoor een zeer stabiel frame ontstaat. Het chassis heeft vier langsliggers die zorgen voor een optimale bodemondersteuning in lengterichting. De aluminium vloer neemt door zijn vormgeving de ondersteuning in de dwarsrichting voor zijn rekening. Hierdoor ontstaat een sterke bodem met vele transportmogelijkheden. Natuurlijk is niet alleen het chassis uitermate stabiel, ook de assen en de oplooprem die we monteren zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Veiligheid
Bij Anssems Aanhangwagens B.V. vinden wij het erg belangrijk dat u veilig de weg op kunt met uw aanhangwagen. Wanneer we over veiligheid spreken, dan hebben we het niet alleen over de stevige constructie van de aanhangwagen, maar ook dat u voor andere weggebruikers goed zichtbaar bent. Daarom is de verlichting, die wij volgens EG-richtlijnen monteren, uitgebreid met zogenaamde zijmarkeringslichten. Kortom, wij zorgen dat u gezien wordt!

Verschillende uitvoeringen
Anssems Aanhangwagens B.V. heeft drie verschillende kippers in het programma. De KSX 2000, met een totaal draagvermogen van 2.000 kg, is zowel leverbaar met een handmatige, als met een elektrische pomp.
De KSX 3000, met een totaal draagvermogen van 3.000 kg is uitsluitend leverbaar met een elektrische pomp. De elektrische pomp is voorzien van een accu. Deze hoeft zelfs bij veelvuldig gebruik slechts eens per week geladen te worden. De acculader wordt standaard meegeleverd.
Al onze uitvoeringen hebben standaard de mogelijkheid om driezijdig te kiepen, u kunt dus zowel achterwaarts als zijwaarts kiepen. Om van kieprichting te veranderen hoeft u slechts één pen te verplaatsen.

Multifunctionaliteit
De multitransporter, de naam zegt het al, is een multifunctionele aanhangwagen. Deze aanhangwagen is ontworpen voor het vervoeren van alle denkbare voertuigen en machines met een gewicht tot 2380 kg. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld autoís, graafmachines, grasmaaiers en veegmachines. Voor volledige multifunctionaliteit kunt u de aanhangwagen uitbreiden met opzetborden. De eenvoudig afneembare opzetborden bestaan uit een robuust aluminium profiel en hebben een hoogte van 36 cm, zodat werkelijk alles te laden is.

Gebruiksgemak
De multitransporter is uitgerust met twee stalen rijplaten met een lengte van 250 cm. Deze bevinden zich onder de aluminium bodem in geïntegreerde rijplaathouders. Op die manier heeft u de rijplaten altijd bij de hand. De rijplaten zijn geschikt voor voertuigen met een gewicht tot 2500 kg.

Ook is de multitransporter uitgerust met een lier. Deze lier is naar voren uit te schuiven en zowel links als rechts te gebruiken, het maakt dus niet uit aan welke kant het sleepoog zit. De aluminium vloer is voorzien van een antislipprofiel. Dit voorkomt niet alleen het verschuiven van de lading, maar geeft ook voldoende grip bij het oprijden van een voertuig.

Om ervoor te zorgen dat een geladen voertuig tijdens het rijden niet verschuift, kunt u wielstoppen gebruiken. De wielstoppen zijn even breed als de laadvloer van de aanhangwagen en zijn daarom geschikt voor ieder mogelijk voertuig. Extra vastzetmogelijkheden creëren we door middel van bindogen op de hoeken van de aanhangwagen.

Bij gebruik van opzetborden worden de bindogen vervangen door bindhaken in de hoeksteunen. Kortom, door de complete uitrusting van de multitransporter gebruikt u de aanhangwagen steeds weer met veel gemak en plezier.